понедельник, 22 июля 2013 г.

Киш с цукини и козьим сыром (Quiche with zucchini and goat cheese)



Этот пирог я готовил для своей подруги которая обожает подобные пироги. Вкусный и нежный он порадовал не только нас двоих но и ее домочадцев настолько что теперь буду проводить для нее мастер класс)):




2 луковицы среднего размера
2-3 средних плотных томата
1 пучокзелени
2 яйца
100 гр твердого козьего сыра
120 гр феты(или жирного творога)
4 ст/л ол масла 
соль, свежемолотый черный перец
готовое песочное тесто
2 небольших цукини или молодых кабачка

Тесто раскатать и выложить в форму (24 см). Наколоть вилкой. Охладить, 15 мин. Выпечь при 180°С до золотистой корочки.(с грузом или без это решайте сами)
Цукини нарезать тонкими кружками, бланшировать, 2-3 мин., и обсушить.
Измельченный лук и томаты обжарить в масле, 3 мин. Добавить пряности по желанию. готовить 5 мин. Остудить, смешать с фетой/творогом, яйцами, рубленной зеленью, солью и перцем.
Начинку выложить в тесто, на нее внахлест выложить цукини. Выпекать при 180 С 20-25 мин. Посыпать тертым козьим сыром, печь еще 10 мин до золотой корочки

Подавать теплым или холодным!

Приятного аппетита!!!

Quiche with zucchini and goat cheese

This pie I was preparing for my friend who adores such pies. Tasty and tender, it pleased not only the two of us but also her folks at home, so that now I’m gonna provide a master-class for her))

2 medium onions
2-3 medium stiff tomatoes
1 bunch of greens
2 eggs
100 g of hard goat cheese
120 g of feta cheese (or fat cottage cheese)
4 tbsp of olive oil
salt and freshly ground black pepper
ready-made shortcrust pastry
2 small zucchini or new courgette

Roll the dough and fit it into a 24 cm baking form. Prick it using a fork. Put it into the fridge to cool for 15 minutes.
Bake at 180 ° C until golden brown. (With or without weight it's up to you)
Cut zucchini into thin slices, blanch for 2-3 min, and make them dry.
Shredded onions and tomatoes roast with olive oil, 3 min. Spice up if desired. Cook for 5 min. Cool down and mix with feta / cottage cheese, eggs, shredded herbs, salt and pepper.
Spread the filling onto the dough layer, then put on it zucchini in overlapping way. Bake at 180 ° C for 20-25 min. Sprinkle with grated goat cheese, bake another 10 min until golden brown.
Serve warm or cold!
Bon appetit!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий